Skip to main content

– MIRIFX ACADEMY –

Mësoni si të tregtoni Forex
në mënyrën e duhur!

Akademia e vetme e liçensuar  Shqipëri

Çfarë ju ofron ky trajnim?

Profesionistë

Trajnohu nga grupi ynë i ekspertëve, ku bëjnë pjesë tregtarë dhe analistë me mbi 7 vite përvojë në botën e Forex-it.

Kursi në grup

Bashkohu në kursin 5 ditor, nga e hëna në të premte, ku do të mësoni teorinë dhe praktikën e tregtimit si profesionistë.

Mbështetje

Trajnuesit tanë profesionistë mbeten në dispozicionin tuaj cdo ditë, nga e Hëna në të Premte.

“You Move, I Move!”

Çfarë përfshihet në kursin 5 ditor?

  • Analizat teknike qe sherbejne per te projektuar levizjet e cmimit ne te ardhmen
  • Analizat themelore sherbejne per te ekzaminuar faktoret ekonomike dhe financiare
  • Risku dhe psikologjia qe jane dy faktoret me te rendesishem ne suksesin e tregtise.
  • Strategjite se bashku me rregullat e saj qe jane faktoret kyc per te qene profesionist ne tregti.
  • Dreka e perfshire ne nje restorant me 4 yje
  • Quize dhe praktike ne trade
WARREN BUFFETT

“Risk comes from not knowing what you’re doing.”

Jeni gati të rrisni fitimet tuaja?

Kërko një konsultim FALAS me Telefon ose Email.

©  2024. Website designed & built by AG Art Studio.
Close Menu

Adresa

Rruga Epikadave, Lagja 1, Durres

T: +355 69 20 32 555
E: info@mirifx.com

error: Content is protected !!