Skip to main content

Stafi Akademisë

ANALIZA TEKNIKE

Miri Hidri

Përshëndetje, unë jam Miri. Kam lindur në qytetin e Durrësit dhe jam 38 vjeç. Gjithnjë kam dashur të jem i suksesshëm dhe i pavarur financiarisht.

Sikurse pjesa më e madhe e njerëzve, edhe unë, mbasi përfundova studimet, punova në shumë punë te ndryshme, me kohë të plotë, 7 ditë të javës, por kur nisa të studioja në vitin 2015 rreth tregtisë në tregjet financiare kuptova se vetëm ky lloj aktiviteti mund të më siguronte llojin e jetës që kërkoja të bëja.

Kurset dhe trajnimet që kam ndjekur që nga viti 2015 e deri më sot kanë qenë nga mentorë të ndryshëm ku nga gjithë këto informacione të mara, eksperienca është ajo që të bën më të suksesshëm. Jam i lumtur që kam qenë pjese e akademive të Larry Williams, ICT, BTMM, Astro FX dhe ROY NL.

Pak nga historia ime e FX: Gjate vitit te parë në FOREX kam kaluar shumë periudha të vështira dhe ndër to mbaj mend një ditë që e perfundova shumë keq. I gjithë kapitali që arrita të grumbulloja për disa kohë ja dhurova Marketit brënda ditës. E dija që diçka duhej të ndryshonte. Nuk mund te humbja me kohe duke i bere kesoj dhuratash marketit. Po e bëja shumë të lehtë për ta dhe e dija se duhej të kishte diçka që nuk po e kuptoja. Nje moment thashe boll dhe u transformova!  Kuptova, që çdo ditë tregu  do krijoje nje pike te larte dhe nje pike te ulet , ku sipas ksaj forme vijne dhe mundesite qe te ofron tregu dhe kjo gje do të ndodhte gjithmonë. Më takonte mua të zotëroja emocionet e mia, dhe te fokusohesha tek ato monedha dhe tregti qe une kisha praktikuar dhe i dija sjelljen e tyre gjate gjithe kohes.

Sado që tingëllon si klishe, nuk ka të bëjë me të qenit në treg çdo ditë, por me tregun që është tek une çdo ditë. Një kuptim i vërtetë dhe më i thellë i asaj që po ndodh me të vërtetë do të çojë drejt suksesit tuaj.

Me akademine MiriFX, do jem per tju a bere sa me te lehte kete rrugetim. Suksesi është te secili prej jush. Une do ju jap gjithcka qe te jeni te sukesshem. Asgje sekrete.  E vetmja gje qe duhet te beni eshte që të pervishni mëngët, të punoni fort ne shtepi dhe suksesi do te jete i garantuar!

Jeni gati të rrisni fitimet tuaja?

Kërko një konsultim FALAS me Telefon ose Email.

©  2024. Website designed & built by AG Art Studio.
Close Menu

Adresa

Rruga Epikadave, Lagja 1, Durres

T: +355 69 20 32 555
E: info@mirifx.com

error: Content is protected !!