Skip to main content

Programi i kursit

Akademia e vetme e liçensuar në Shqipëri

NIPT

K71627507F

LICENSE NUMBER

4545-08-2022

MIRI FX ACADEMY është shtëpia e platformës arsimore për të mësuar se si të tregtoni në tregun Forex, i njohur gjithashtu si tregu i valutave.

Programi i kursit

 • Trajnimi eshte i bazuar ne Teori dhe Praktike
 • Hene – Premte ( 5 ditë )
 • Orari: 09:00 – 17:00
 • Dreka: 13:00 – 14:00 ( e përfshirë )

Çfarë do të mësoni?

 • Hyrje ne FOREX
 • Analizë Teknike
 • Analizë Themelore
 • Menaxhimi i Riskut
 • Psikologjia në FOREX
 • Plani Tregtarë
 • Praktikë / Live Trading

Çfarë përfshihet pas kursit 5 ditor?

 • Asistencë në grupin privat Discord pa pagesa mujore ku thuajse çdo ditë postohen tregti te analizuara për të qënë sa më të azhornuar me ato që keni mësuar në trajnim.
 • Studentët që do kenë ecuri të mirë brenda 3-6 muajve, i jepet mundësia të tregtojnë kapitalet e kompanive të huaja pa pasur nevojë të investojnë paratë e tyre.

Kushtet e Aplikimit në Akademi

 • Çmimi 700 Euro / pagesa me bankë
 • Mosha mbi 18 vjeç
 • Rezervimi i vendit behet pas pagesës

Jeni gati të rrisni fitimet tuaja?

Kërko një konsultim FALAS me Telefon ose Email.

©  2024. Website designed & built by AG Art Studio.
Close Menu

Adresa

Rruga Epikadave, Lagja 1, Durres

T: +355 69 20 32 555
E: info@mirifx.com

error: Content is protected !!